skizzi (Community Fonder)
Mesaje : 1097 Mesaje pe zi : 7745 Data nasterii : 31/12/1998 Inregistrat : 05/07/2011 Age : 25 Localizare : LaLeagane Elite Joburi/Distractii : Deathrun Stare de spirit : Calm , Bun
| Subiect: Mare Atentie ! Joi Dec 15, 2011 10:16 am | |
| Eu - nimeni nu mai ia decizii pe cei din staff fara sa ma anunte. Sereoga - Ajutorul Meu ( poate lua decizii in lipsa mea)
Deci aveti grija ce faceti intre voi. P.S. Doar eu si Sereoga avem voie sa postam la Owner Claims. TESTUL ADMINILOR ( Dezeu si Sereoga ) - Aveti drepturi egale. | |
|
Mesaje : 1097 Mesaje pe zi : 7745 Data nasterii : 31/12/1998 Inregistrat : 05/07/2011 Age : 25 Localizare : LaLeagane Elite Joburi/Distractii : Deathrun Stare de spirit : Calm , Bun
| Subiect: Re: Mare Atentie ! Vin Dec 30, 2011 9:52 am | |
| - Batman a scris:
- Eu - nimeni nu mai ia decizii pe cei din staff fara sa ma anunte.
Sereoga - Ajutorul Meu ( poate lua decizii in lipsa mea)
Deci aveti grija ce faceti intre voi. P.S. Doar eu si Dezeu avem voie sa postam la Owner Claims. TESTUL ADMINILOR ( Dezeu si Sereoga ) - Aveti drepturi egale. | |
|
| Subiect: Re: Mare Atentie ! Vin Dec 30, 2011 9:52 am | |
| - Batman a scris:
- Eu - nimeni nu mai ia decizii pe cei din staff fara sa ma anunte.
Sereoga - Ajutorul Meu ( poate lua decizii in lipsa mea)
Deci aveti grija ce faceti intre voi. P.S. Doar eu si Dezeu avem voie sa postam la Owner Claims. TESTUL ADMINILOR ( Dezeu si Sereoga ) - Aveti drepturi egale. | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Mare Atentie ! | |
| |
|